Plus grader idag.

Så tråkigt att det skulle slå om när det nu äntligen var en riktig vinter. När jag var ute med R i morse så kom det ner lite små regn oxå. Tycker det är så tråkigt, är det vinter skall det vara vinter ❄️.

Nu har jag passerat 3 år med min hjärnskakning och postcommotionellt syndrom. Den 28/12-18 hände det. Orkade inte skriva om det på det rätta datumet för hur det än är så blir det jobbigt att prata om, det lixom blir på riktigt då och så påtagligt att jag är sjuk. Jag försöker inte förtränga det för det går inte men prata om mig själv o hur jag mår undviker jag gärna för då blir det som jag skrev på riktigt och det är jobbigt. Kuratorn säger att jag har kommit en bra bit i detta med acceptans om min sjukdom men har en bra bit kvar. Små framsteg gör jag ändå. Men 3 år det är sjukt och jag har inte kommit längre. Undrar vad jag gör om 3 år igen då. Sitter jag här fortfarande o bara kan vara aktiv i 20-30, eller har jag kommit upp kanske i 40 min? Man kan bara hoppas, väntar på att F-kassan skall komma med besked om vad dom tycker om utredningen. Kunde vänta mig besked om det i början av nya året. Återkommer i ämnet.

Fotade grannens träd igår

När det fortfarande var kallt och fint❣️

Och en liten bild från Vänerns kant

Hoppas nu att ni haft fina dagar

/P

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s