Tvål ???

Fick fråga om jag inte kunde göra mina ljus som tvålar 🧼 . Har fått höra att mina ljus tänder man inte utan dom blir en prydnad i hemmet. Jag vet jag har sagt det förut o jag säger det igen. Det är så roligt att ni gillar det jag gör ❣️

Så detta med tvålar 🧼, det var inte så lätt men jag kommer nog på det oxå. Självklart så måste jag ju försöka. Jag och Sofie har provat i helgen att göra 4:Bubblan som tvål.

En blev en ljusbrun och utan doft, den andra blev färglös fast med lavendel doft. Det var ett stort hål i flaskan med lavendel doften så det blev för mycket doft, det stank i hela huset🙈 Sofie har idag köpt pipetter som jag skall använda till både färg och doft så den fadäsen inte händer igen 🙈 hon köpte även Rosdoft, så jag hoppas det blir bra. Skall se om jag får tag på kanske en ros form som kanske blir en fin tvål.

Förutom detta har helgen varit lugn. Var till pappa o Kitt på lördag en sväng, vi skulle till deras trakter och hämta brasved, förutom det så har helgen varit lugn. Känner även av att jag är mycket trött nu men jag hoppas bara att det är tillfälligt. Vill inte ha ett bakslag igen! Det klarar jag mig utan! Visst har det varit lite mycket här hemma o rodda själv men tycker Sofie och jag har fixat det bra ändå. Vi kämpar på❣️

Hoppas ni har haft en bra vecka och helg❣️

/P

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s