Då var det våran tur …….

att sitta i karantän. Det tog lång tid ändå tycker jag innan någon av oss blev smittade. Dotter fick positivt svar igår, då fick jag order av läkare att testa mig oxå fast jag är utan symtom. Jag gjorde det i morse, så nu väntar vi på det svaret. Får jag ett neg svar så skulle jag testas igen om 5 dagar. Så nu väntar vi o ser vad det blir.

Sofie är snuvig, hostar och sover mycket, men jag känner som sagt var inget än så jag hoppas att jag klarar mig. Ander är fast i Norge o kommer inte hem, för testas han positivt vid tullen vid inresa i Norge så får han inte komma in och jobba. Han går egentligen under deras ”undantag” men nu när vi fick det så skall han testas. Så han blir nu kvar där han är ❣️

Detta är nog enda gången jag tycker det är bra att jag har stora barn som inte bor hemma och som kan hjälpa oss med att handla o så. Tur vi har dom, älskar er ❤️

Nä nu vill Ruffe vila igen så jag hänger på han. Ha det så gott där ute❣️

/P

4 reaktioner på ”Då var det våran tur …….

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s