Jag hoppades att jag skulle klara mig men inte det ….

Nej natt till Lördag var det min tur att få min del av Covid.

Vaknade av att jag inte fick luft o var jätte tät i näsan, hostade, hals ont och hög feber.

Tycker det är konstigt att alla symtom kom på en och samma gång och bara så där. Idag är först gången som jag har varit ute o gått med R på en normal promenadtur som vi brukar göra. Har varit sängliggande i helgen.

Nu hoppas jag att det släpper lika fort som det kom, så gott som bara snuvan är kvar. Jag sitter ju i karantän ändå till på Torsdag sa dom på 11313 som jag pratade med igår. Sedan har tydligen både jag o S antikroppar o inte smittsamma mera.

Så nu behöver vi inte vara rädda att få detta mera på ett tag iaf. Skönt!

Hoppas ni har klarat er!

/P

3 reaktioner på ”Jag hoppades att jag skulle klara mig men inte det ….

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s