En fin helg

Det har det verkligen varit. Mycket sol och lite små kallt

Promenaden på lördag morgon 👍🏻 sol och -6 grader.

Söndag morgon, sol och -1 .

Jag läser olika bloggar, dels många här på WP men även många andra. (när jag orkar) Jag har samlat alla dom andra i en app som nu har slutat att funka. Den har krånglat länge och jag har försökt att ta bort och ta hem på nytt men inget jag har gjort har funkat.

Nu i helgen har jag hittat en ny app där man kan samla alla bloggar. Tyvärr kostar den en slant för att ha premium annars får man bara ha 3 bloggar där o läsa men det funkar ju inte. Jag vill ha flera. Så nu har jag tagit ”hem” dom bloggar jag läser till den appen, så nu hoppas jag att det ska gå lättare för mig att läsa alla era bloggar. Jag ligger lite efter men gör så gott jag kan. Tycker även det är roligt att få se ”hela”bloggen o dess form o text och allt annat inte bara texten som här. 😊

En tanke slog mig idag, jag har använt mig av blogger i alla år fram tills jag började blogga här. Det var namnet på bloggen som gjorde att jag bytte hit, jag fick det namnet jag ville ha, tyckte även att det inte var så dyrt(första året). Nu andra året så var det inte lika billigt tyvärr. Har även märkt att mina bilder o inlägg tar stor plats så snart är användarutrymmet fullt.? Vad gör jag då? Blogga utan bilder vill jag absolut inte, Jag vill ju inte betala ännu mera än jag gör idag heller. Blogger är gratis och utrymmet tar inte slut och min gamla blogg är kvar där, så det kanske blir att flytta tillbaka. Jag vet inte vi får se. Kan man ta med namnet dit?

Hm skulle gå o sova nu men så var min säng upptagen, jaha bara o lägga sig i gubbens säng då 🥰

Hoppas ni har haft en fin helg!

/P

3 reaktioner på ”En fin helg

 1. Hade inte en aning om att det fanns appar att samla bloggar i. Men varför inte? Det tycks ju finnas appar för i stort sett allting.
  Jag varvar var jag läser bloggar. Läsaren är onekligen enkel, allt samlat. Men håller med dig, det är kul att se själva bloggen också. Så ibland det ena, ibland det andra. Och vad är det för vits med att ha ett tema och göra bloggen lite personlig med färger och annat, om det aldrig kommer in nån och ser den. I och för sig. Roligare för mig också att se resultatet snyggt, och inte bara som ett vitt ”ark”. Det är roligare att blogga då också.
  Men vad som definitivt är enklare att göra i läsaren, det är att kommentera. Ofta måste man logga in för att skriva en kommentar när man är på nån annans blogg, men det är inte alltid det funkar.
  Ha en bra dag!

  Gillad av 1 person

 2. Jag har många runt mig som bloggar men inte på WP o i flödet på wp så kan jag inte ha doms bloggar så därför tycker jag det är lättare att ha allas i en ”app” så är dom på samma ställe. Bloglovin hade jag förut men den kraschade så nu har jag tagit hem myBlogs. Än funkar den bra 👍🏻

  Gillad av 1 person

 3. Ja verkligen! När jag började blogga i början av 2007 så var det på blogger och fram till 2011, började på wp 2009 så det var lite hit och dit med wp då i början. Men efter 2011 har det i princip bara varit wp har ett konto på google, men har inte haft tillräckligt med energi för att hålla på med flera bloggar samtidigt, även om jag är nördig nog att faktiskt ha flera bloggar.
  Men sånt är livet ibland. Var utbränd under fler år än jag faktiskt var medveten om det.

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s