Ett minus med blogg appen där jag samlar bloggarna.

Jag har upptäckt att vissa bloggar kan jag både kommentera och trycka på gilla knappen, men vissa kan jag inte göra det alla på?? Konstigt men så är det iaf. Får lösa det på annat sätt.

Då har vi sjukstuga här igen!

S ligger i 39 i feber och jätte förkyld, pratade med 11313 igen o det skall inte göras ett nytt Covid test utan bara vara hemma så länge hon har symtom. Det kan vara covid igen men ett test kan visa positivt från förra gången hon hade det, så därför skall inget nytt test tas.

Det är ju så typiskt för hon har sportlov denna vecka och det är första året på 16 år som hon INTE är i Lofsdalen, utan vi är hemma men vi hade inte räknat med att hon skulle bli sjuk.

Det går en gratis buss till Hovfjället under lovet så att man kan åka dit o åka skidor över en dag. Så det var planen att kompisgänget skulle göra, men så blev inte fallet för henne.

Hoppas ni är friska o får en fin dag!

/P

3 reaktioner på ”Ett minus med blogg appen där jag samlar bloggarna.

 1. Vilken bloggapp är det du syftar på? WordPress-appen, eller?
  Jag kollar i princip aldrig andras bloggar i appen, utan det får vänta tills jag sitter vid datorn. Det är alldeles för plottrigt i telefonen tycker jag.
  Däremot brukar jag gå igenom aviseringarna i telefonen, och kanske svara på en och annan kommentar. Men aldrig om jag vill skriva mycket, för då får det bli datorn då också 😉
  Har inte märkt något konstigt i alla fall, med appen.

  Gilla

 2. Jaha, det var nytt för mig. I mobilens wordpress-app ser jag alla jag följer i ”läsaren” där jag lagt till bloggar genom att följa dem från deras sida eller lägga in dem manuellt om de har annat än wordpress. Den appen är allt jag behöver 😊

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s