Då tittar jag in här en sväng igen.

Åkte ju som sagt var på febern igen, kände mig lite bättre i Onsdags men på kvällen så steg febern igen o tog ett rejält omtag kan jag säga. Idag är första dagen som jag inte vaknar med feber. Helt sjukt. Den har gått upp o ner hela tiden o snuvan blev oxå värre och även hostan. Så nu är jag på bättringsvägen. Det gör mycket att bara febern är borta. Hoppas nu att den håller sig borta och att det andra oxå släpper snart.

Det är så sjukt irriterande att jag inte kan gilla era inlägg i bloggappen men jag har läst dom iaf. Det blir en annan upplevelse när man ser hela bloggen, jag menar uppbyggnaden av den o allt ni lagt ner på den för att få den som ni vill ha den.

Äldsta grabben spelade innebandy i unga år, nu har han tagit upp det igen. I går spelade dom match på hemmaplan så Anders och Sofie åkte så klart in och tittade. Sofie var så liten när han spelade så hon kommer inte ihåg att hon sett honom göra det, så dom åkte in och tittade igår em.

Jag fick vackert stanna hemma så klart. När dom väl kom fram så fick jag vara med på FaceTime en stund. Det var så roligt att se honom spela igen ♥️ . Tackterna sitter i, fast han själv tycker han är lite ringrostig efter 9 års uppehåll, både Anders och Sofie och det lilla jag såg så tycker vi att han spelade jätte bra ❣️ Jätte roligt Robin att du är på banan igen 😊

Det blir en lugn dag idag oxå så att inte febern stiger igen. Nu hoppas jag att detta är över för långtid framåt!

Hopps ni får en fin Söndag!

/P

3 reaktioner på ”Då tittar jag in här en sväng igen.

  1. Äsch, det var fel inlägg jag svarade på, men då får jag skriva ett till här och uttrycka att det är skönt att ni det verkar gå åt rätt håll 🙂

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s